-->

100 kr. pr. kvm. ex.moms (gælder fra minimum 40 kvm.)

​Gulvbehandling og ludbehandling sikrer optimal beskyttelse af gulvet

​Er dit trægulv blevet nedslidt, og derfor blevet slidt, træt og gammelt at se på? Så kan løsningen være en nedslibning, og efterfølgende en ludbehandling, oliebehandling eller lakbehandling. 

Lad Spørg Egon ApS klare opgaven! Vi er eksperter indenfor gulvbehandling, så gulvet bliver så flot som nyt at se på.

Vi er beliggende i Bagsværd og udfører gulvarbejde for private såvel som erhverv i Lyngby, Herlev og omegn.

Hvilken gulvbehandling skal jeg vælge?

Valget af gulvbehandling kommer an på hvilket look du ønsker. Vi kan tilbyde flere forskellige former for gulvbehandling. 

Hvilken gulvbehandling der er særligt velegnet til dig og dit trægulv, afhænger blandt andet af dine behov og ønsker til trægulvets udseende, men også af trægulvets art.

De mest populære former for gulvbehandling af trægulve er:

  • ​Ludbehandling
  • ​Lakbehandling
  • ​Oliebehandling

Dette er også de typer behandling af gulve, som vi foretager flest af, netop fordi de er så eftertragtet.

Ønsker du en slidstærk overflade, der samtidig er nem at vedligeholde, kan du med fordel vælge en lakbehandling. Du kan desuden opnå et eksklusivt look med denne type gulvbehandling, og du kan vælge mellem en blank, halvblank eller mat lak.

Ønsker du stadig en slidstærk overflade der er modstandsdygtig over for slid og snavs, samtidig med at du ønsker at fremhæve træets struktur og årer, kan du med fordel vælge en oliebehandling.

Er dit ønske blot at lysne dit trægulv, give det en mere hvid overflade og bevare synligheden af årer og strukturer i træet, kan du med fordel vælge en ludbehandling. Mange gulvtyper i træ gulner i takt med årene og det vil undgås med en ludbehandling. Her beholder træet som sagt mønstre og årer og du får et smukt og lyst resultat.

Kontakt os og hør mere eller få et uforpligtende tilbud

​Sidder du med spørgsmål som ”hvad er ludbehandling?” eller andre spørgsmål til gulvbehandling er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi rådgiver og vejleder dig gerne og vi giver også gerne et uforpligtende tilbud på din opgave hvis du ønsker en pris.​

Du kan kontakte os på telefon 22 22 50 31 eller skrive til vores e-mail info@sporgegon.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig! 

 
 
 
Vedhæft gerne et billede af opgaven
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du er altid velkommen til at ringe for at fortælle nærmere om opgaven der skal løses!

22 22 50 31

Kontakt info

Spørg Egon ApS

Værebrovej 16
2880 Bagsværd

Ring og få et uforpligtende tilbud:

Tlf.: 22 22 50 31