-->

Gulvbehandling: Olie-, lak- og ludbehandling udføres af professionelt firma

Trænger dit gulv til en kærlig hånd? Så kan løsningen være en nedslibning og en efterfølgende ludbehandling, oliebehandling eller lakbehandling. Hos Spørg Egon ApS er vi eksperter indenfor gulvbehandling, og vi kan derfor få dit gulv til at blive så flot som nyt.

Vores firma er beliggende i Bagsværd, hvorfra vi udfører forskellige former for gulvarbejde hos både private kunder og erhvervskunder i Lyngby, Herlev og omegn.

Vi er et professionelt firma med mange års erfaring i branchen, og derfor kan vi varetage enhver opgave på området. Med den helt rette behandling kan vi få selv det mest slidte gulv til at blive så pænt som nyt. Du kan derfor med fordel lade os kigge på dit gulv, før du udskifter det. Tøv aldrig med at kontakte os – vi står klar til at løse enhver opgave.

Hvilken gulvbehandling skal jeg vælge?

Valget af gulvbehandling kommer an på, hvilket look du ønsker. Vi kan tilbyde flere forskellige former for gulvbehandling.

Hvilken gulvbehandling der er særligt velegnet til dig og dit trægulv, afhænger bl.a. af dine behov og ønsker til trægulvets udseende, men også af trægulvets art.

De mest populære former for gulvbehandling af trægulve er:

  • Ludbehandling
  • Lakbehandling
  • Oliebehandling

Det er også de typer af behandling af gulve, som vi foretager flest af, netop fordi de er så eftertragtede.

Ønsker du en slidstærk overflade, der samtidig er nem at vedligeholde, kan du med fordel vælge en lakbehandling. Du kan desuden opnå et eksklusivt look med denne type gulvbehandling, og du kan vælge mellem en blank, halvblank eller mat lak.

Ønsker du stadig en slidstærk overflade, der er modstandsdygtig overfor slid og snavs, samtidig med at du ønsker at fremhæve træets struktur og årer, så kan du med fordel vælge en oliebehandling.

Er dit ønske blot at lysne dit trægulv, give det en mere hvid overflade og bevare synligheden af årer og strukturer i træet, kan du med fordel vælge en ludbehandling. Mange gulvtyper i træ gulner i takt med årene, og det vil undgås med en ludbehandling. Her beholder træet som sagt mønstre og årer, og du får et smukt og lyst resultat.​

Få professionel rådgivning og vejledning om gulvbehandling

Grundet vores mangeårige erfaring i branchen har vi en bred viden om diverse gulve samt behandling heraf. Vi er derfor i stand til at varetage både store og små opgaver.

Vi tilbyder desuden altid kompetent vejledning og rådgivning indenfor behandling af gulve. Det kan f.eks. være, at du er i tvivl om, hvorvidt dit trægulv bør behandles med lud eller olie. Med os som sparringspartner er du altid sikker på at få den bedst mulige løsning afhængig af dine individuelle behov.

Uanset hvilken opgave vi skal løse for dig, kan du være sikker på, at vores priser altid er konkurrencedygtige. Vi går derudover aldrig på kompromis med kvaliteten af det arbejde, som vi udfører. Du er derfor altid garanteret veludførte løsninger, som du kan få glæde af i mange år. Du kan med andre ord trygt lade os stå for ludbehandling eller en anden form for gulvbehandling hos dig.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på ludbehandling

Sidder du med spørgsmål som ”hvad er ludbehandling?” eller andre spørgsmål til gulvbehandling, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi rådgiver og vejleder dig gerne, og vi giver også gerne et uforpligtende tilbud på din opgave, hvis du ønsker en mere konkret pris.

Du kan kontakte os på telefon 22 22 50 31 eller skrive til vores e-mail info@sporgegon.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt. 

Vi glæder os til at høre fra dig.​

 
 
 
Vedhæft gerne et billede af opgaven
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du er altid velkommen til at ringe for at fortælle nærmere om opgaven der skal løses!

22 22 50 31

Udtalelser fra vores kunder

Herunder kan du se et udvalg af vores kundeanmeldelser. 

Er du interesseret i at læse flere, er du velkommen til at besøge vores Trustpilot.

"Glad for at vi valgte dette firma"

Vi fik slebet og lakeret et ret hærget parketgulv og er meget tilfredse med resultatet. Spørg Egon Aps er pålidelige. Alt til tiden og som aftalt.

Berit Raldin

"Super professionel udført arbejde og..."

Super professionel udført arbejde og udført til punkt og prikke. 

Kan kun anbefale Spørg Egon ApS.

Pia

"Spørg Egon har lige slebet og lakeret..."

Spørg Egon har lige slebet og lakeret mine gulve og det er blevet så godt! Rigtig professionelle og grundige. Kan varmt anbefales

Sarah​

"Varm anbefaling"

Skønne håndværkere at få besøg af. 

Grundige og søde, super flot gulv de efterlod. 

Varm anbefaling

Søren Gensbøl

Kontakt info

Spørg Egon ApS

Værebrovej 16
2880 Bagsværd

Ring og få et uforpligtende tilbud:

Tlf.: 22 22 50 31