-->

100 kr. pr. kvm. ex.moms (gælder fra minimum 40 kvm.)

Gulvafslibning og gulvafhøvling giver flotte gulve

Er trægulvet derhjemme blevet slidt og trist at se på? Lad os hjælpe dig med at slibe gulv og få dit gamle trægulv til at se ud som nyt igen. Hos Spørg Egon udfører vi gulvafslibning, gulvafhøvling og efterbehandling, så gulvet bliver så godt som nyt at se på. 

Vi holder til i Bagsværd, men har også hjulpet mange kunder i bl.a. Lyngby og Herlev.

Vi tager os af alt behandling af træ, så vi kan også komme ud for en mindre opgave. Det kan f.eks. være afslibning og behandling af trapper, borde, køkkenborde, træterrasser og meget mere. Vi er uddannede, professionelle og har mange års erfaring inden for faget. 

En bedre garanti for et flot resultat får du ikke!

Få fjernet tidligere gulvbehandling

Når et gulv skal have en gulvafslibning eller gulvafhøvling er det vigtigt, at man får alle tidligere gulvbehandlinger fjernet. Derudover skal man også tage hensyn til, at et gulv sjældent er helt plant. Det kræver erfaring og derfor anbefaler vi, at man vælger en professionel for at få det pæneste resultat.

Vi hjælper gerne med rådgivning om, hvilken type af behandling og efterbehandling, der vil være den bedste for lige præcis den type trægulv, du har. Kort sagt, kan vi få alt træværk til at se nyt og pænt ud igen – uanset om det kræver slibning af gulv, gulvafhøvling eller anden gulvbehandling.

Ring og hør mere om gulvafhøvling og gulvafslibning

Men hvad koster gulvafhøvling? Og hvad koster gulvafslibning? Hos os får du altid et gratis og uforpligtende tilbud på afslibning af gulve, inden vi går i gang. Det foregår enten via telefon, mail eller ved at vi kommer ud og kigger på opgaven. På den måde er du fra starten af sikker på opgavens pris inden vi går i gang. 

Vores priser varierer alt efter gulvtype, gulvet areal og andre faktorer. Vi prøver dog altid at finde frem til en god og billig pris, der passer til dit budget og dine behov.

Kontakt os og hør mere om gulvafslibning- og afhøvling på telefon: 22 22 50 31 eller mail: info@sporgegon.dk, så vender vi tilbage til dig lige så snart vi kan.

Få et helt uforpligtende tilbud på gulvafslibning!

Priserne afhænger af opgaven, hvorfor vi ikke afgiver en pris, før vi har talt eller set opgaven igennem med dig, så der ikke opstår misforståelser. Vi svarer snarest muligt tilbage!

 
 
 
Vedhæft gerne et billede af opgaven
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du er altid velkommen til at ringe for at fortælle nærmere om opgaven der skal løses!

22 22 50 31

Kontakt info

Spørg Egon ApS

Værebrovej 16
2880 Bagsværd

Ring og få et uforpligtende tilbud:

Tlf.: 22 22 50 31